Gammeldam børnehus
 

Hvem er vi?

Gammeldam Børnehus er en kommunal institution, beliggende i et skønt område tæt på by og natur. Tidligere var børnehaven placeret midt i Nordborg By, men fik i januar2002 tildelt ny beliggenhed og tilhørende nybygget hus med adresse i det nye boligkvarter Gammeldam.

Børnehaven er i 2019 normeret til at modtage 59 børn og en gæstepleje og der er pt. ansat 11 (faste) voksne til at varetage det pædagogiske arbejde sammen med børnene og som udgør et engageret, fagligt og kompetent personale team.

I Gammeldam Børnehus, er børnene fordelt på 3 grupper, Blå og Gul som er en gruppe med de yngste og mellemste børn samt Grøn som er en ældste gruppe.

Udover vores grupperum, har vi også flere andre aktivitets rum, såsom læse- og sprogrum, konstruktionsrum, værksted, kreativt værksted samt vores vandlegerum. Enkelte rum kan dog ændre tema i perioder.

Børnehaven er omkranset af en stor og dejlig legeplads, opdelt med flere forskellige funktioner.

I et område er der bålplads/hytte med tilhørende frugthave, et andet område er til udfordringer i balance, klatring m.m. Der findes gynger, stort legetårn, gravesteder, rutschebaner, hængekøjemiljøer og tovværksoptræk.

Som noget nyt, har vi fået etableret en stor og meget populær cykelbane.

Vi vil fortsat tænke udvikling på vores legeplads, da vi absolut ser en stor kvalitet i at skabe flere og anderledes muligheder for motorisk udvikling under åben himmel.

Vi garanterer for frisk og landlig luft hver dag, uanset årstid og vejr.