Nordborg Børnehave
Bålpladsen
Der plukkes mælkebøtter
Maddag ved bålet
Sandkassen med solsejl
Legepladsen med rutsjebane og klatrevæg
ReMida konstruktioner
Velkommen til Nordborg Børnehave

Med hjemmesiden får du mulighed for  at følge med i vores hverdag i Nordborg Børnehave, en del af vores spændende aktiviteter og tiltag sammen med børnene.

Som forældre til et barn i børnehaven kan du endvidere logge på NemBarn, hvor du får beskeder fra og kan kommunikere med børnehaven.

Er du "ny" forælder, som står overfor den store udfordring at skulle vælge børnehave til dit barn, er du - ud over at gå på opdagelse på disse sider - altid meget velkommen til at kontakte os, eller at komme på besøg i Nordborg Børnehave.

Vi lægger op til et åbent og dialog præget samarbejde, så skulle I have noget på hjerte, er I altid meget velkomne til at få en snak med en af os.

Vi glæder os til at møde jer.

Norborg Børnehave
Gammeldam 2
6430 Nordborg
8872 4330
bksi@sonderborg.dk

Nordborg Børnehave
I Nordborg Børnehave stræber vi efter at  børnene oplever en tryg og udfordrende hverdag - hver dag - , hvor hvert enkelt barn trives, har det sjovt og knytter venskaber.

Vi ønsker, at skabe udfordrende, spændende og lærende miljøer samt aktiviteter, som udfordrer børnene, åbner nye muligheder for læring og som stimulerer børnenes nysgerrighed samt lyst til at eksperimentere. Meget gerne med udgangspunkt i børnenes egne interesser og "optagetheder".